Program k utkání #13
Program na víkend 13. 1. 2024
PROGRAM: Muži A poprvé v roce 2024 na domácí palubovce, přivítají známého soupeře z Písku

PROGRAM: Muži A poprvé v roce 2024 na domácí palubovce, přivítají známého soupeře z Písku

Druhý hrací víkend v roce 2024 nabídne jeden domácí zápas našeho elitního týmu mužů. V sobotu od 18:30 se na Slavii představí starý známý soupeř FbC Písek, který hrál proti našemu výběru několik let v Divizi. Kromě mužů čekají na své víkendové turnaje také naše juniorky, oba týmy dorostenců, oba týmy mladších žáků, mladší žákyně a všechny týmy přípravky.

Muži budou natahovat vítěznou šňůru doma proti Písku

Už osm zápasů v řadě nepoznali muži A FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň hořkost porážky. Natáhnout tuto skvělou sérii budou chtít v prvním domácím zápase roku 2024, ve kterém přivítají známého soupeře z dřívějších let - FbC Písek. Tým vedený precizním koučem Michalem Hanzlíkem je nováčkem letošního ročníku Národní ligy a jeho primárním cílem je záchrana. To ale neznamená, že by nemohl favorita potrápit, jako se to Písku povedlo např. na konci listopadu v Jaroměři (4:2).

V prvním vzájemném zápase letošní sezóny Slavia zvítězila v Písku jednoznačně 7:0 a byl to zápas, kde udržela zatím jediné čisté konto v sezóně, což nebývá ve florbale úplně běžné. V tabulce jsou pak domácí z druhého místa o 20 bodů před devátým Pískem. Všechno to nahrává k tomu, že domácí tým by neměl zaváhat. Přijďte zafandit a pomoci mužům k prvním domácím bodům v roce 2024.


Svůj další turnaj hrají juniorky, které v rámci 2. ligy žen nastoupí v neděli na palubovce Chodova u Karlových Varů. Dorostenci A ve stejný den razí do Krupky, kde se v rámci 3. koše utkají postupně s FbC Plzeň a s Panthers Praha. Dorostenci B také cestují dále, čeká je nedělní turnaj v Chebu, který byl přesunut ze soboty. 

Hrají nám také mladší kategorie. Tým mladších žáků red v sobotu na 25. ZŠ v Plzni, tým mladších žákyň v sobotu v Toužimi a mladší žáci white v neděli v Tachově. Tři týmy přípravky máme tentokrát rozdělené do tří turnajů, jeden bude hrát na 14. ZŠ v Plzni, jeden v Klatovech a jeden v Tachově. Ten poslední v Tachově bude také okořeněn turnajem minipřípravek.

Zpět na úvod