Program k utkání #14
Program na víkend 20. - 21. 1. 2024
POZVÁNKA: 8. ročník sportovního plesu Florbál se uskuteční v pátek 2. 2. v Koterově

POZVÁNKA: 8. ročník sportovního plesu Florbál se uskuteční v pátek 2. 2. v Koterově

Již poosmé se v koterovské sokolovně (Koterovská náves 7 - Plzeň) uskuteční naše tradiční neformální zábava v podobě sportovního plesu s názvem "FLORBÁL". Přijďte si společně s námi užít skvělý večer plný hudby, tance a zábavy. Termín je stejně jako v loňském roce v pátek 2. 2. 2024, začátek akce od 20:00 hodin.

Prodej lístků byl spuštěn 8. ledna a o akci je znovu veliký zájem. Zatím to vypadá, že by se mohlo jednat o historicky nejvyšší návštěvu, která čítala kolem 150 lidí. Je důležité zmínit, že akce není určena pouze pro členy klubu a rodiče, ale pro širší sportovní veřejnost a také pro Vaše příbuzné či kamarády, přijít zkrátka může kdokoliv.

K tanci a poslechu tentokrát bude znovu hrát kapela Z. T. P. Friends, těšit se můžete na hitovky pro všechny věkové kategorie, chybět nebude ani tradiční bohatá TOMBOLA a další doprovodný program jako je úspěšný fotokoutek a nebo nově kvíz Kahoot!

Členové klubu zakupují lístky přímo přes členskou sekci, ostatní se mohou ozvat se žádostí o lístky na emailu sekretar@fbsslaviaplzen.cz a nebo rovnou přijít do sokolovny. Minimálně místa na stání určitě zbydou. Cena lístku je 250,- korun. 

Dress code: Smart Casual

Zpět na úvod