Program k utkání #17
Program na víkend 10. - 11. 2. 2024
TACHOV GAME vol. 3: Do Tachova poprvé na Národní ligu mužů! Přijeďte fandit mužům proti Pelhřimovu

TACHOV GAME vol. 3: Do Tachova poprvé na Národní ligu mužů! Přijeďte fandit mužům proti Pelhřimovu

V pořadí již třetí výjezdní utkání na půdě našeho spřáteleného klubu Florbal Tachov se uskuteční v sobotu 10. února od 16:00 hodin. V rámci 21. kola Národní ligy přivítáme na tachovské palubovce soupeře Spartak Pelhřimov. Jedná se o poslední "domácí" utkání našich borců v letošním ročníku Národní ligy. Apelujeme na všechny naše věrné fanoušky, aby si udělali krátký výlet a přijeli naše borce podpořit.

TACHOV GAME VOL. 3 - Národní liga mužů, západ

První vzájemné utkání v letošní sezóně skončilo vítězstvím Plzně v poměru 9:6 a i tentokrát bude Slavia favoritem, i když se bude hrát na neutrální půdě. V tabulce je mezi oběma celky propastný rozdíl 27 bodů a Pelhřimov nejspíše čeká boj o záchranu v Národní lize. Slavia naopak bojuje o první příčku v tabulce po základní části a co nejlepší výchozí pozici pro play off.

Plzeň má za sebou fantastickou sérii 12 vítězných utkání v řadě. Naposledy zvládla klíčové utkání o první místo v tabulce Národní ligy, když dokázala zvítězit 5:2 na půdě Panthers Praha. V případě úspěchu ve zbývajících dvou kolech si tak může po roce zopakovat vítězství v základní části soutěže, které by Slavii dávalo nejvýhodnější výchozí pozici do play off.

Soupeře z Pelhřimova naopak nejspíše čeká boj o záchranu. Nyní je se ziskem 21 bodů z 20 utkání na nelichotivé 10. pozici, ze které by hrál play down. Slavia má o rovných 30 bodů v tabulce více a je jasným favoritem. V posledním zápase Pelhřimov navíc doma inkasoval debakl 2:11 od týmu Atlas Blansko. Podaří se Slavii potvrdit roli favorita a udržet první pozici v tabulce?

KDY?
Sobota 10. 2. 2024 od 16:00
KDE?

Sportovní hala města Tachov (Pobřežní 1656, Tachov)

V Tachově pořádáme již potřetí. Předchozí dva zápasy se uskutečnily v kategorii juniorů a tyto výjezdní zápasy souvisí s tím, že oba kluby úzce spolupracují. O zápase hovořil manažer klubu Adam Tkadlec: "Tohoto spojení si velice vážíme a rádi bychom, aby se náš klub dostal i do povědomí tachovských občanů, proto jsou pro nás tyhle akce důležité. Oba kluby k sobě chovají vzájemný respekt a ze spolupráce těží, což ne vždy bývá zvykem. Pevně věřím, že do Tachova si najde cestu více našich fanoušků, než jen ti skalní. Máte se na co těšit."

Zpět na úvod