Program k utkání #23
Finále Národní ligy mužů 30. - 31. 3. 2024
POZVÁNKA: Charitativní florbalový turnaj pro firmy a jeho 1. ročník

POZVÁNKA: Charitativní florbalový turnaj pro firmy a jeho 1. ročník

Partneři klubu a další firmy, které budou mít zájem, se mohou těšit na zajímavou novinku v podobě charitativního turnaje, kde v rámci startovného mohou přispět libovolnou částkou na dobrou věc, konkrétně na NTKD (Nadace pro transplantaci kostní dřeně). První ročník turnaje se uskuteční ve středu 29. května 2024 v hale Slavia na Borech.

S nápadem na uspořádání podobného typu turnaje, kde spojíme sportovní teambuilding pro firmy s benefiční činnosti jsme přišli po referenci od jiného florbalového klubu Tatran Střešovice, který podobný typ akce pořádal již v loňském roce a velmi úspěšně.

Rádi bychom využili potenciálu našich partnerů a vše spojili se skvělou věcí, kdy si mohou zaměstnanci či vedení firmy zdravě zasportovat a zároveň spojit své jméno s benefiční činnosti v podobě daru na Nadaci pro transplantaci kostní dřeně.

Rádi bychom i touto cestou pozvali nejen naše partnery, ale také další libovolné společnosti, které budou mít o akci zájem. Veškeré potřebné informace naleznete na webové stránce na odkazu níže. V případě dotazů můžete také kontaktovat manažera klubu pana Adama Tkadlece.

KOMPLETNÍ INFORMACE K TURNAJI NALEZNETE NA SAMOSTATNÉM WEBU ZDE.

Přihlašovací formulář k turnaji ZDE.

Zpět na úvod