Program k utkání #2425/2
Program na víkend 28. - 29. 9. 2024
1. liga mužů: Slavia v boji o první domácí body přivítá Hattrick Brno

1. liga mužů: Slavia v boji o první domácí body přivítá Hattrick Brno

Další týden je za námi a s blížícím se víkendem znovu pokračuje také 1. liga mužů. Domácí tým FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň si v posledním zápase odvezl z Kopřivnice výprask 3:11 a bude chtít tuhle porážku odčinit na domácí palubovce, kde zároveň bojuje o první domácí body. To ale nebude nic jednoduchého, v cestě stojí tým FBŠ Hummel Hattrick Brno.

Brněnský výběr má za sebou zatím pouze dvě odehraná kola a nich byl stoprocentní. Ve 2. kola zvítězilo Brno na půdě nováčka Florbal Primátor Náchod vysoko 12:6 a v posledním hraném kole na domácí palubovce přehrálo pražské BUTCHIS doma 8:3. Tento zápas naznačil, že Hattrick by měl patřit k jednomu z hlavních favoritů na přední příčky a v zápase na půdě Plzně bude určitě favoritem.

Nejproduktivnějším hráčem Hattricku je ve dvou odehraných zápasech mladý útočník David Vodica, který si připsal 6 kanadských bodů za 3 branky a 3 asistence. Dalších 7 bodů přidal v Poháru Českého florbalu. Nebezpečný bude i jeho zkušenější kolega David Brom, který si dohromady v pěti zápasech připsal 8 bodů.

Společně s Hradcem Králové je Hattrick Brno zatím jediným stoprocentním týmem v soutěži. Naopak Slavia má co napravovat, na domácí půdě ve 2. kole podlehla Florbal Ústí 5:9 a již zmiňovaný poslední zápas v Kopřivnici se jí vůbec nepovedl. V tabulce se tak Plzeň nyní propadla na jedenáctou pozici se ziskem 3 bodů ze 3 zápasů za úvodní výhru nad Štíry z Budějovic.

Pozitivní je určitě forma Honzy Huleše, který v úvodu ročníku získal už 8 bodů a táhne společně s Michalem Fuchsem útok domácího týmu. Naopak negativem jsou četné absence včetně tří důležitých hráčů, kteří odcestovali na Erasmus. Plzeň si však minimálně do konce roku bude muset poradit bez nich. Podaří se jí to už v tomto kole?

Statistiky obou týmů:

Kompletní rozpis zápasů 4. kola:

Možnost koupit si sledování utkání LIVE:

Všechny zápasy 1. ligy mužů (včetně těch domácích) mohou fanoušci sledovat na platformě ceskyflorbal.tv. Nově lze zakoupit i pouze jedno utkání, ale nejvíce se pochopitelně vyplatí předplatné na celý rok, aby vám neunikl žádný zápas. S předplatným můžete sledovat i zápasy všech dalších soutěží. Při případné registraci nezapomeňte zaškrtnout váš oblíbený klub, který díky tomu podpoříte. Naše domácí zápasy budou komentovány našimi skvělými komentátory.

Odkazy na objednání předplatného zde:
Měsíční: https://www.ceskyflorbal.tv/checkout?cta=%2F&s=554&em_fQEfRQ=AI_rkhRVViFRojeqe
Roční: https://www.ceskyflorbal.tv/checkout?cta=%2F&s=558&em_fQEfRQ=AI_rkhRVViFRojeqe 

Zpět na úvod